Gelir Gider Takip Programı Nedir ?

Gelir gider programı, bireysel hesap veya işletmenizin gelir ve giderlerini düzenli ve hatasız bir şekilde tuttuğunuz aynı zamanda istediğiniz zaman kontrol ettiğiniz programa verilen isimdir.

Gelir Gider Programının Önemi Nedir ?

Gelir gider ile ilgili tüm işler çok hassastır. En ufak hatada dahi büyük sorunlar ortaya çıkabilmektedir. İşte burada gelir gider programı devreye girerek işletmelere çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Gelir gider kaydını sürekli ve düzenli olarak tutmak aynı zamanda  bunları etkili bir şekilde yönetmek işletmenin avantajınadır. Gelir gider programının bir diğer avantajı ise güvenli olmasıdır. Gelir giderlerinizi defterde kaybolmak yerine güvenli şekilde gelir gider programında saklanır. İyi bir gelir gider programı, saate bir olacak şekilde yedek alabilmektedir. Aynı zamanda birçok gelir gider programında banka entegrasyonu, muhasebe entegrayonu vb. Entegrasyonlar bulunmaktadır. Bu entegrasyolar sayesinde zamandan tasarruf ettiğiniz gibi tüm işlemleri tek bir ekrandan yönetebilirsiniz. Bunlar ve bunlar gibi birçok avantajıyla gelir giderlerinizi kolay ve zamandan tasarruf ederek takip edebilirisiniz.

Gelir Gider Takibi Nasıl Yapılır ?

Gelir giderlerinizi hata yapmadan, eksiksiz şekilde tutabilmeniz için işletmenize ait tüm para girişi, para çıkışı, alım ve satım işlemlerinizi düzenli ve eksiksiz şekilde takip etmeniz gereklidir. Takip edebilmek için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan en yaygını “T” şeklinde olan tablodur. Tablonun sağ tarafına işletmenin tüm gelirlerini, sol tarafınaysa işletmenin tüm giderlerini yazarak oluşturulan tablodur. Fakat bu ve buna benzer yöntemler hata yapılmasına aynı zamanda  çok fazla zaman kaybına sebep olur. Bundan dolayı pek fazla önerilmeyen yöntemlerdir. Bu yöntemler yerine faturaport gibi hızlı, basit ve uygun maliyetli bir gelir gider programı kullanmanız işletmenizi avantajınadır. Bu sayede gelir giderleriniz düzenli bir şekilde tutabilir zaman kaybını önleyebilirsiniz.

Faturaport İle Gelir Gider Takibi Nasıl Yapılır ?

Öncelikle Faturaportun basit yapısı ve kolay ara yüzü sayesinde gelir gider takibini çok kolay şekilde tutabileceksiniz. Faturaport ile gelir gider takibi yapabilmek için buradan işletmenize göre bir paketi seçip kayıt olmanız gereklidir. Kayıt aşamasını geçtikten sonra. Önünüze gelen ana sayfadan

Gelir  gider, masraf, cari, fatura vb. Menülerden istediğiniz işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Ön Muhasebe